Până unde a mers Loredana ca să-și facă fața ca la 18 ani. «Afişezi ceva ireal», i-au zis fanii

0
930

loredana-groza-retusata-instagram.jpg

Loredana Groza, aşa cum nimeni nu o vede în realitatefoto: arhivă personală/Instagram.

Diva Loredana Groza continuă să șocheze pe Facebook și pe Instagram, acolo unde se “vinde” cu cel puţin 20 de ani mai tânără. Pozele extreme de retuşate au început să îi înfurie pe fani, care nu contenesc să îi facă observaţie. Cele mai noi fotografii sunt, într-adevăr, şocante.

Despre noua faţă a Loredanei Groza (48 de ani) au vorbit medici esteticieni, care ne-au explicat ce intervenţii au identificat pe chipul vedetei, psihologi, care spun că diva nu acceptă trecerea timpului, dar şi fanii, care îi scriu zilnic mesaje să înceteze cu retuşarea pozelor. Fosta jurată de la “Vocea României”, care va reveni curând la PRO TV cu emisiunea “Cântă acum cu mine”, pare imună la critici şi nu se opreşte din editarea pozelor. Pesemne pare îndrăgostită de filtre, de Photoshop, de toate aplicaţiile care te pot întineri şi cu 20 de ani.

“Timpul este relativ”, scrie Lori, cu subînţeles, în dreptul acestei poze în care cu greu o recunoştifoto: Instagram

Dar, recent, Lori şi-a dat doctoratul în Photoshop, căci imaginile pe care vi le arătăm şi în acest articol sunt de poveste. Vedeta nu mai seamănă deloc cu ea, nu are riduri de expresie şi nici o imperfecţiune pe chip, firească, de altfel, după 40 de ani. “Vezi ca programul asta de Photoshop te-a cam robotizat şi uite şi tu ce vorbește lumea”, “Tu te recunoşti? Eu nu!”, “Din păcate, afişezi ceva ireal. N-am nimic cu tine, dar viaţa trebuei trăită în toate etapele ei… Ceea ce eşti acum e ceva foarte fals” .

sursa aici

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.