O țară europeană caută muncitori! Salariul este imens, iar cazarea și mâncarea sunt gratis!

0
1908

Românii care vor să muncească în Germania au la dispoziție acum locuri de muncă în domenii extrem de variate. Se caută infirmieri, îngrijitori pentru persoane vârstnice, electricieni, mecanici sau zugravi și vopsitori.

Cel mai bine plătiți sunt infirmierii și mecanicii, salariul acestor ajungând la 3.000 de euro. Se oferă și prime de loialitate, iar unii angajatori oferă cazare și transport gratuite. De asemenea, se oferă bonificație pentru masă.

Iată cele mai interesante locuri de muncă în Germania:

1. O companie din Germania caută îngrijitori pentru pesoane vârstnice din această țară. Salariul brut este de 1.744 de euro pe lună.

Se oferă primă de loialitate de 1.000 de euro în cazul recunoașterii legale în Germania. De asemenea, se oferă bonificație suplimentară pentru masă pe zi, bonus pentru munca în ture, duminica, în zilele de sărbătoare, precum și în turele de noapte.

Cazarea este acoperită și organizată de firmă, la fel și diferitele călătorii necesare. Programul de lucru este flexibil.

CONTACT AICI

2. Aceeași agenție de recrutare caută electricieni. Salariul este de 2.124 de euro brut plus o compensatie netă lunară de 835 de euro.

Se oferă asigurare tarifară, contract colectiv de muncă, plata săptămânală a avansurilor, organizarea cazării la locul de angajare, programe de lucru diverse.

CONTACT AICI

3. Compania de recrutare Von Caprivi caută infirmieri care să muncească în sudul Germaniei. Salariul de bază este 3.000 de euro, la care se adaugă o primă de loialitate de 7.500 de euro brut. Se oferă bonus pentru munca în ture, duminica, în zilele de sărbătoare, precum și pentru turele de noapte.

De asemenea, se oferă bonificație suplimentară pentru masă pe zi, iar cazarea și deplasările sunt organizate și plătite de angajator.

mai multe aici 

Adaugă părerea ta

comentarii

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.