O mașină a fost oprită de către câțiva polițiști din Buzău. N-o să-ți vină să crezi cine era șoferul acesteia!

0
332

De la începutul anului și timp de circa trei săptămâni, poliția din Buzău a aplicat mai mult de 300 de sancțiuni cu caracter de contravenție, care au o valoare totală de peste 100 de mii RON.

Printre aceste sancțiuni, au fost și 2 care au trecut pe dosar penal, iar 24 de șoferi au rămas fără permise de conducere după ce au realizat mai multe încălcări. Razia a fost efectuată pe traseul DN2 E85.

În comuna Poșta Câlnău a fost înregistrată cea mai mare depășire de viteză 131 km/oră, iar cel care a realizat-o a fost un bărbat originar din capitală, ce are vârsta de 76 de ani.

După ce a fost oprită mașina, polițiștii au rămas în șoc, nu se așteptau ca o persoană în vârstă să conducă cu o astfel de viteză, limita admisibilă fiind de 50 km/oră.

Deasemenea, au fost sancționați și acei șoferi care circulau pe drumurile din România, fără a achita taxa de drumuri stabilită prin lege. Aceștia pot fi depistați și cu ajutorul unor camere de luat vederi.

La momentul de față, pe drumurile naționale sunt amplasate 70 de camere de luat vederi, care sunt folosite de CNAIR pentru a depista șoferii care fac încălcări de viteze, nu au procurată taxa drumurilor sau alte încălcări.

Unul dintre cele mai monitorizate drumuri din țara noastră este Drumul Național 1.

sursa aici

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.