O lumină apocaliptică a REAPĂRUT deasupra Canadei, după ce a fost REPERATĂ de Stația Spațială Internațională.

0
349

În film, se poate observa o fasciculă de lumină roșie gigantică, deasupra unui cartier rezidențial al Edmontonului, în Canada, titrează Daily Star.

“Ce-o fi asta”, întreabă un spectator terifiat care se confruntă cu o fotografie a luminii apocaliptice. O altă persoană pretinde că lumina poate fi rezultatul HAARP ( Programul de Cercetare Aurorală Activă de înaltă frecvență ) despre care teoreticienii cred că este un program american de top secret folosit pentru manipularea climatului. În cursul ultimilor ani, proiectul HAARP a fost blamat pentru o serie de catastrofe naturale, mai ales uragane, tornade, tsunami și lumini inexplicabile pe cer.

“N-am mai văzut niciodată aşa ceva”, este remarca cameramanului uluit, în timp ce alţii priveau şocaţi. ” Pare ca un laser paloș lansat spre cer ”este remarca altui spectator când laserul continuă să se înfigă în cer. Potrivit rapoartelor echipei Secure Team10 pe Youtube, pile de lumină roșie similare au fost observate în regiune, unele afirmând că este vorba despre resturile unui meteorit. Luminile au mai fost reperate și de ISS (Stația Spațială Internațională) în 2017.

sursa aici

Adaugă părerea ta

comentarii

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.