O fetiță a murit și alți trei copii sunt dispăruți după ce casa le-a fost luată de viitură în Prahova

0
337

O fetiță a murit și alți trei copii sunt dispăruți după ce au fost surprinși, vineri, de o viitură în localitatea Sângeru din judeţul Prahova. Copiii erau însoțiți de o femeie care a fost salvată. 


UPDATE 20:45: O fetiţă de 3 ani a murit și ceilalți trei copii dispăruți sunt în continuare căutați de autorități. Primarul comunei Sângeru a declarat că cei patru copii și mama lor au fost luați de ape cu tot cu casa în are locuiau. 


Potrivit ISU Prahova, fetița de 3 ani a fost găsită la un kilometru distanţă de casă. aramedicii au efectuat manevre de resuscitare, dar fără succes, fiind declarat decesul. ISU Prahova anunță că în localitatea Sângeru viitura o suprins o femeie şi patru copii. 

UPDATE 20:45: O fetiţă de 3 ani a murit și ceilalți trei copii dispăruți sunt în continuare căutați de autorități. Primarul comunei Sângeru a declarat că cei patru copii și mama lor au fost luați de ape cu tot cu casa în are locuiau. ADVERTISING Potrivit ISU Prahova, fetița de 3 ani a fost găsită la un kilometru distanţă de casă. aramedicii au efectuat manevre de resuscitare, dar fără succes, fiind declarat decesul. ISU Prahova anunță că în localitatea Sângeru viitura o suprins o femeie şi patru copii. „Femeia a fost salvată de un cetăţean şi copiii sunt căutaţi de către echipajele de pompieri”, anunţă ISU Prahova. Cei patru copii au vârste între 9 luni și 6 ani, iar pentru căutarea lor au fost mobilizați 30 de pompieri, scrie Mediafax. Judeţul Prahova este sub atenţionare cod portocaliu de ploi şi inundaţii 

sursa aici


LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.