O femeie a fost declarată moartă în urma unui accident grav. Ambulanța a luat-o și a dus-o la morgă – Un angajat al spitalului a fost la un pas de leșin când a văzut corpul

0
377

O femeie din Africa de Sud se recuperează în spital după ce a fost descoperită în vie într-un frigider mortuar.

Femeia a fost dusă la morga din Carletonville, în provincia Gauteng, fiind declarată moartă de către paramedici în urma unui accident rutier. Ambulanța companiei Distress Alert a declarat că femeia nu a arătat “nicio formă de viață”, conform rapoartele site-ului TimesLive din Africa de Sud. Când un angajat de la morgă s-a întors să verifice corpul în frigider a descoperit faptul că femeia respiră.

Un oficial a confirmat pentru BBC că femeia este tratată acum într-un spital situat la est de Johannesburg iar aceasta nu a fost identificată. Incidentul este investigat iar familia solicită răspunsuri.

“Ca familie, nu vom vorbi despre asta decât dacă sunt prezenți polițiștii, paramedicii și oficialii mortuari care au fost implicați. Avem nevoie de răspunsuri. Problema este că avem nevoie de răspunsuri, asta e tot ce vrem”, a spus un membru al familiei pentru BBC. Omul a spus că familia este în stare de șoc.

Managerul firmei de ambulanțe, Gerrit Bradnick a spus că nu există “nicio dovadă a unei neglijențe” în numele companiei sale.

Sursa aici 

Adaugă părerea ta

comentarii

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.