Nuntă de vis, dar fără mire! Italianca asta s-a măritat cu ea însăși

0
5481

Un decor de vis, un tort uriaş, o rochie splendidă şi peste 70 de invitaţi. Laura Mesi, o antrenoare de fitness din Italia, a avut parte de o nuntă ca-n basme. Un singur lucru a lipsit din poveste: mirele!

Femeia în vârstă de 40 de ani s-a căsătorit cu ea însăşi. Laura a povestit că ideea unei nunți solo i-a venit acum doi ani, după ce a încheiat o relație de 12 ani.

“Le-am spus prietenilor că dacă nu o să-mi găsesc partenerul de suflet până la împlinirea vârstei de 40 de ani, m-aș căsători cu mine”, a declarat mireasa, potrivit The Telegraph.

mireasa laura italia nunta sologamia

Laura a avut un tort de nuntă uriaş
Foto: Facebook

 

Această nouă modă poartă numele de “sologamie” şi se pare că e pe val. În luna mai, un bărbat, Nello Ruggiero, şi-a spus “da” la o ceremonie în Napoli.

Laura este prima femeie din Italia care se căsătoreşte cu…ea. Italianca a cheltuit peste 10.000 de euro pentru această petrecere, deşi ceremonia nu are valoare legală.

mireasa laura italia nunta sologamia

Italianca a cheltuit 10.000 de euro pentru petrecere
Foto: Facebook

 

S-a îmbrăcat în mireasă, a aruncat buchetul, a avut domnişoare de onoare şi un tort uriaş pe care l-a împărţit cu cei 70 de nuntaşi.

Mai mult, mireasa a plecat chiar şi-n luna de miere după nuntă. Laura se distrează de una singură în Egipt.

“Cred cu tărie că fiecare trebuie în primul rând să se iubească pe sine însuși. Poți trăi un basm chiar și fără prinț”, a mai declarat mireasa.

mireasa laura italia nunta sologamia

Laura a petrecut cu 70 de invitaţi, rude şi prieteni
Foto: Facebook
sursa aici

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.