NU S-AU MUTAT ÎMPREUNĂ, DAR… CULIȚĂ STERP RUPE TĂCEREA! CE SPUNE DESPRE CARMEN DE LA SĂLCIUA

0
104

Carmen de la Sălciua și Culiță Sterp s-au despărțit brusc, acum aproape un an, și au făcut-o cu mare tam-tam. Fiecare și-a găsit ”alinarea”, dar, se pare, sentimentele unul față de celălalt sunt prea mari și … S-au împăcat?

Culiță Sterp a vorbit despre, la Antena Stars, despre reînnodarea relației cu aceea care i-a fost iubită, Carmen de la Săciua.

“Încă nu pot să dau nicio declarație în privința asta, fiindcă încă nu știm sută la sută ce o să fie. Vorbim, suntem prieteni, încă nu stăm în aceeași casă. Suntem, cum am mai spus pe la televizor, suntem pe drumul cel bun, vorbim. Nu știu ce o să fie în continuare. Dar nu pot să dau o declarație sută la sută ne-am împăcat, nu ne-am împăcat”, a spus Culiţă Sterp.

Pe plan profesional, legătura ar fi sigură. Cei doi se pregătesc pentru un nou proiect muzical împreună. 

“Cred că da, o să pregătim pe viitor, dar după cum v-am spus nu vreau nimic deocamdată. Mai încolo o să pot să spun mai multe. Deocamdată nu pot să zic nimic”, a mai spus Culiţă Sterp.

Culiță Sterp și Carmen de la Săciua, împreună din nou? Ce mesaj i-a trimis artista

Carmen de la Sălciua i-a trimis un mesaj lui Culiță Sterp, după ce acesta a fost prezent la petrecerea de ziua ei de naștere. Fanii au rămas uimiți.

Carmen de la Sălciua a împlinit zilele trecute vârsta de 31 de ani, iar artista a avut parte de o petrecere. Surprinzător este faptul că, printre invitați, s-a numărat și Culiță Sterp, fostul soț al cunoscutei cântăreței. Ei bine, acum, artista le-a transmis fanilor și un mesaj.

“Vă pup cu drag oameni faini ❤️😘 Am 31 de ani..💪🏾nu mă întrebați cum mă simt! Vârsta e doar un număr! Mă simt mai bine ca niciodată, iar ieri am avut parte de o surpriză și de o zi de neuitat! Mulțumesc băieților din trupa mea, nevestelor lor ca au făcut dintr-o zi obișnuită…. o adevarată surpriză… prietenilor /prietenelor mele, părinților mei și tuturor celor care au fost alături de mine… și care sunt in inima mea🙈❤️!“, a transmis Carmen de la Sălciua.

sursa aici


LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.