NU RATAȚI – PREMIERĂ NAȚIONALĂ

0
401

NU RATAȚI – PREMIERĂ NAȚIONALĂ

De Ziua Natională a României, în care se împlinesc 100 de ani de la făurirea Marii Uniri, Televiziunea Română (TVR 1), a ales să difuzeze, în premieră națională pe micile ecrane, filmul documentar SW!M, începând cu ora 23 și 15 minute.
Este filmul realizat de către tânărul regizor Sabin Dorohoi care a avut inspirația să imortalizeze bătalia mea cu mărețul fluviu.

După 89 de zile de efort încontinuu reușeam să stabilesc o premieră mondială în urma căreia americanii, de la World Open Water Swimming Asociation, au făcut o nominalizare istorică pentru România.

Pentru prima dată în istoria înotului românesc în ape deschise, un român a fost nominalizat pentru titlul de MAN OF THE YEAR 2017 în lume.

Mulțumesc TVR pentru onoarea de a alege și de a dărui românilor acest film de excepție.

Mulțumesc echipei de suport și sponsorilor!

Așadar, nu ratați cele 52 de minute de aventură românească, unică!

Traiască România!

PREMIERĂ NAȚIONALĂ PE MICILE ECRANE

NU RATAȚI – PREMIERĂ NAȚIONALĂ De Ziua Natională a României, în care se împlinesc 100 de ani de la făurirea Marii Uniri, Televiziunea Română (TVR 1), a ales să difuzeze, în premieră națională pe micile ecrane, filmul documentar SW!M, începând cu ora 23 și 15 minute.Este filmul realizat de către tânărul regizor Sabin Dorohoi care a avut inspirația să imortalizeze bătalia mea cu mărețul fluviu.După 89 de zile de efort încontinuu reușeam să stabilesc o premieră mondială în urma căreia americanii, de la World Open Water Swimming Asociation, au făcut o nominalizare istorică pentru România. Pentru prima dată în istoria înotului românesc în ape deschise, un român a fost nominalizat pentru titlul de MAN OF THE YEAR 2017 în lume.Mulțumesc TVR pentru onoarea de a alege și de a dărui românilor acest film de excepție.Mulțumesc echipei de suport și sponsorilor!Așadar, nu ratați cele 52 de minute de aventură românească, unică!Traiască România!

Publicată de Avram Iancu pe Miercuri, 28 Noiembrie 2018

sursa aici

Adaugă părerea ta

comentarii

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.