Nu distribuiti , nu intereseaza pe nimeni!!! Micii fotbaliști de la Juventus Academy București, cei mai buni din lume. Au câștigat World Cup 2019

0
143

Fotbalul românesc are viitor. Micii fotbaliști de la Juventus Academy București au câștigat, ieri seară, Campionatul Mondial al Academiilor Juventus, la care au participat 85 de echipe din 28 de țări aflate pe 6 continente.

Micii fotbaliști au triumfat vineri seara pe Allianz Stadium, celebra arenă a campioanei Italiei, câștigând cu scorul de 5-2 în fața belgienilor de la Academia Belux. Este o performanță uriașă pentru țara noatră care abia anul acesta a fost invitată în premieră să participe la turneul final. Romțnia a participat la competiție cu trei echipe, două ajungând în sferturi.
Robert Rădoi, Mario Gabriel Ion, Eduard Pena, Antonio Voica, Călin Petru Popescu, Angelo Radu, Lucas Zimnicaru, Mihai Răzvan Costache, Fineas Mureșan – ei formează echipa ce a câștigat JA World Cup 2019.

„Suntem campioni mondiali și așa ceva este incredibil, mai ales că încă nu am deschis Academia. Finala a fost un meci fabulos, iar băieții au luptat, cum se spune, până la moarte. Au mentalitate de campioni și e treaba noastră să îi motivăm ca să devină campionii de mâine, care să ne scoată pe străzi de bucurie”, a declarat Luigino Pellegrini, cel care a adus Juventus în România.

După părerea lui Luca Stoica, a cărui echipă a ajuns până în sferturi, marea performanță a fotbaliștilor români se explică prin atitudinea din teren. „Ei nu au ținut capul sus, ca noi”, a spus Luca, autor a 7 goluri la turneul final.

La rândul lui, Vlad Oargă (12 ani), din Cluj-Napoca, declarat declarat Cel mai bun jucător al Academiei din România, a apreciat nivelul foarte bun al adversarilor. „Au fost buni, tehnici, înalți, au dezvoltate foarte bine relațiile de echipă”. Vlad Oargă a fost al patrulea golgeter al turneului, cu 9 goluri marcate.

mai multe aici

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.