Noapte grea pentru Cristi Borcea! După nunta din Budapesta, a lăsat însărcinate 2 chelnerițe, o recepționeră și 4 cameriste

0
528

Clanul Borcea va depăși mai mult ca sigur granițele României. Aflat la Budapesta pentru nunta cu Valentina Pelinel, Cristi Borcea nu putea rata unguroaicele care i-au ieșit în cale. A participat la nuntă, a dansat și băut cu nuntașii, dar asta nu l-a împiedicat să interacționeze fizic și cu cele cinci chelnerițe ale evenimentului – pe două dintre ele chiar le-a și lăsat însărcinate.

Și cum după acest tur de forță Cristi Borcea era încă plin de energie și de chef, și-a continuat asaltul asupra unguroaicelor la hotelul unde e cazat. A rezolvat mai întâi recepționera, lăsând-o și pe ea însărcinată, după care a făcut prăpăd printre cameriste: a lăsat însărcinate nu mai puțin de patru dintre ele.

”Știu că n-o să le placă, dar peste câteva generații ungurii nu vor mai putea pretinde că sunt urmașii lui Attila, pentru că vor fi urmașii lui Borcea”, apreciază istoricul Decebal Popescu. ”Chiar dacă azi Budapesta e pustie, că ungurii nu-și mai lasă femeile să iasă din casă de frică să nu rămână însărcinate cu un român, nimeni și nimic nu-l poate opri pe uraganul Borcea. Dacă mai stă 3-4 zile în Budapesta, ungurii vor deveni cu siguranță urmașii lui peste câteva generații.”

sursa aici 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.