Nicoleta Guță, de nerecunoscut din cauza operațiilor estetice! E cumplit cum arată acum, fanii o critică dur: ,,Parcă e un monstru! Urâtă mai e!” Uite cum arată acum

0
820

Nicoleta Guță pare o altă persoană. După ce a slăbit enorm în urma unei operații de micșorare a stomacului, cântăreața de manele și-a tatuat sprâncenele și a decis să mai facă încă o schimbare.

În luna aprilie 2017, cântăreața vorbea despre toate aceste schimbări astfel, potrivit cancan.ro: ,,Am slăbit 31 de kilograme. Aveam 85. Nu mai sunt la fel de puternică precum eram înainte, dar nu mai sunt nici atât de complexată. Mă simt foarte bine. Nu am nicio operaţie estetică, dar de-acum înainte intentionez să îmi fac. Vreau să îmi pun silicoane. Mai am şi riduri de scos şi… cam atât”.

Ei bine artista s-a ținut de cuvânt, ea a mers recent la un salon din București unde s-a lăsat pe mâinile unui medic estetician. Ea și-a făcut tratamente de corectare a rifurilor, și, în plus, și-a mărit și buzele.

Totul a fost filmat, iar fanii au putut să vadă ce s-a întâmplat, dar și cum arată acum. Din păcate, unii prieteni virtuali nu prea au apreciat schimbarea, iată ce cum au comentat: ,,Parcă e un monstru”, ,,Vai, dar ce are la față? E umflată?” sau ,,Doamne, ce s-a transformat femeia asta. Urâta mai e”.

Cântăreața se pare că are în prezent 55 de kilograme, iar despre momentul operației de micșorare a stomacului declara în cadrul unei emisiuni televizate, următoarele: ,,Pentru mine nu a fost ușor, eu am stat trei zile în plus în spital. Nu trecea bine apa prin stomac, mi se umplea gura cu apă. Mi-au scos sonda, mi-au băgat-o iar, pe viu, prin nas. A început chinul acasă. 12 zile am băut ceai și supă. Am prins Paștele așa. Îmi părea rău, plângeam. Acum nu-mi mai pare rău”.

n1

sursa aici

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.