Nicolas, un puști de 12 ani din Galați, s-a întors printre cei vii după ce medicii nu i-au mai dat șanse

0
714

Din când în când, suntem martorii unor minuni! Când rămânem fără speranța, când oamenii spun că nu mai e nimic de făcut, o putere aflată dincolo de noi ne arată că nu trebuie să ne pierdem speranța.

Învățăm asta și din lecția de viață a lui Nicolas, un puști de 12 ani din Galați, care s-a întors printre cei vii după ce medicii nu i-au mai dat șanse.

În septembrie, colegii i-au făcut o surpriză lui Nicolas: au organizat în curtea școlii un flashmob la care au participat câteva sute de elevi. Au făcut donații și l-au încurajat, cum au putut! Este prietenul lor și e dovadă vie că există minuni. Pe 4 iulie, în drum spre mare, mașină în care se află Nicolas, alături de familia lui, a fost implicată într-un accident.

Liliana Cristea, mama lui Nicolas
: “Am vrut să ne ducem la mare și, la intersecție, la Ialomița, să facem spre Constanța, a intrat un TIR în noi. A fost grav, grav. Nu mi-au dat șanse! Dar bunul Dumnezeu a făcut că să ni-l readucă la viață și să ne bucurăm din nou de el. Am stat la terapie intensivă trei săptămâni.”

Nimeni nu credea că Nicolas se va mai ridică din patul de spital, dar minunea s-a întâmplat. L-a ajutat, poate, și faptul că practică fotbalul de la 6 ani și că organismul lui a fost puternic. Acum visează la momentul în care se va reîntoarce pe teren.

sursa aici

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.