Mutare ȘOC la vârful Digi 24. A lăsat PRO TV pentru DIGI. Decizia a surprins pe toată lumea

0
232

Directorul Digi 24, venit de la Pro TV, a trecut pe o altă poziție după patru luni. A fost o decizie de comun acord, a declarat acesta.

Contactaţi de Paginademedia.ro, oficialii Digi 24 au confirmat schimbarea din postul TV.

Din luna februarie, Robert Găinescu va prelua, în calitate de producător TV, coordonarea unor proiecte speciale pentru postul Digi 24.

“După o experienţă de peste 20 de ani în televiziune, m-am alăturat anul trecut echipei de coordonare a Digi 24. A fost o provocare, dar şi un prilej să colaborez cu oameni valoroşi, cu jurnalişti foarte bine pregătiţi, în cadrul unui proiect ambiţios.

La finalul acestei luni, de comun acord cu colegii din echipa de coordonare a televiziunii şi cu conducerea grupului Digi RCS & RDS, am ales să mă dedic exclusiv profesiei de producător TV şi, în perioada următoare voi coordona o serie de proiecte ale jurnaliştilor de la Digi 24.

Contez în continuare pe sprijinul profesioniştilor din Digi 24 pentru proiectele viitoare.”Robert Găinescu a venit la Digi 24 în septembrie anul trecut, pe poziţia de Director Digi 24 (care nu exista până atunci).

sursa aici

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.