Momentul care i-a marcat întreaga viaţă. Cristina Stamate şi-a prins soţul cu amanta: “Că nu au făcut infarct pe moment este fix treaba lor”

0
1228

Actriţa Cristina Stamate a vorbit, în trecut, despre cea mai tristă experienţă din viaţa sa. Actriţa și-a respectat statutul de femeie asumată în relația sa cu fostul său soț, Dan Ivănescu, şi a făcut declarațiile surprinzătoare despre momentul în care și-a prins soțul infidel cu amanta.

“Că nu au făcut infarct pe moment, este fix treaba lor.”, spunea actriţa.

Deși era conștientă de faptul că soțul său, Dan Ivănescu, are o aventură extraconjugală, Cristina Stamate a reușit să mascheze problemele de cuplu pentru o perioadă. A considerat că monotonia poate să apară la un anumit moment în relația de cuplu şi a sperat ca acest eveniment să nu-i afecteze negativ căsnicia. Nu a reuşit să ierte, însî, aşa cum spera şi, la scurt timp, a divorţat. Nu s-a mai căsătorit însă niciodată.

 “Am plecat de la teatru. Eram îmbrăcată într-un costum de clovn, foarte discret, de altfel, în toate culorile. Mi-am pus pardesiul pe deasupra, pentru că aşa cerea anotimpul şi m-am dus acasă. Nu pusese lanţul la uşă, aşa că am deschis foarte simplu cu cheile mele. I-am văzut în aceeaşi încăpere şi am spus “bună seara”. Că nu au făcut infarct pe moment, este fix treaba lor. Pe atunci fumam, am deschis şifonierul şi mi-am luat un pachet de ţigări, de parcă de asta venisem eu acasă, nu că mă stârnise femeia aia şi am plecat înapoi la teatru să joc. Numai eu ştiu cum am jucat actul. O vreme am trecut peste infidelitate, pentru că am zis că după 11 ani te mai saturi de persoana de lângă ține, dar apoi am pus punct. Scuzele nu ar fi mers la mine. Nu sunt genul”, spunea Cristina Stamate, într-un interviu, în urmă cu ceva vreme.

S-a măritat virgină 

sursa aici

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.