Moment incredibil în timpul partidei Simonei Halep! Ce s-a auzit la staţia de amplificare

0
317

Simona Halep Madrid | Moment incredibil în timpul partidei Simonei Halep cu Margarita Gasparayan. În timpul unui punct, la staţia de amplificare s-a făcut un anunţ la staţia de amplificare, afectând concentrarea jucătoarelor. În următoarele minute, anunţul s-a repetat de mai multe ori, generând fluierături din tribună.

La 6-0, 4-2 pentru reprezentanta noastră am avut parte de un moment inedit. La staţia de amplificare s-a auzit de mai multe ori un anunţ. Concret, s-a repetat de mai multe ori că meciul de pe terenul 5 de dublu a fost scos din program din cauza retragerii sportivei din Spania, Laura Arruabarrena.

Arbitra a întrerupt partida şi a dictat repetarea punctului, dar la staţia de amplifcare s-a auzit din nou acelaşi anunţ de mai multe ori. În cele din urmă, arbitra din scaun a venit cu ideea să se întrerupă meciul pentru scurt timp, până se remediază defecţiunea.

Simona Halep a vrută însă să continue, iar Gasparyan şi-a dat şi ea acordul. Din fericire, ulterior partida nu a mai fost întreruptă de deja sâcâitorul anunţ.

sursa aici

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.