Moment emoționant într-un tribunal. Un musulman îl îmbrățișează pe criminalul fiului său. VIDEO

0
620

Un tată l-a îmbrățișat pe un bărbat condamnat la 31 de ani de închisoare, după ce i-a jefuit și ucis fiul, un tânăr de 22 de ani care livra pizza în Lexington Kentucky.

El și-a motivat gestul precizând că a decis să îl ierte pe criminal, în „spiritul Islamului”.

Tânărul Salahuddin Jitmoud aproape că își terminase livrările, atunci când a fost înjunghiat mortal și jefuit de Trey Relford. Anchetatorii l-au acuzat că ar fi plănuit jaful și, inițial, acesta a negat că l-ar fi ucis. După ce și-a recunoscut vina, a fost condamnat la 31 de ani de închisoare, informează CNN.

Sombat Jitmoud, tatăl tânărului ucis, a impresionat întreaga sală de judecată, marți, când i-a spus lui Trey Relford că îl iartă.

„Dumnezeu îmi dă portița să te iert. Așa că îi fac voia. Ți se deschide un capitol mai bun în viață (…). Au trecut doi ani și șapte luni de suferință și coșmar. Orice soartă ai avea, este voia lui Alah. Cei care cred, își pun speranța în el (…). Sunt furios pe diavol, care te-a păcălit să comiți o asemenea crimă. Nu te învinovățesc pe tine. Nu sunt furios pe tine”, i-a transmis bărbatul ucigașului fiului său.

După aceea, el s-a dus și l-a îmbrățișat pe Trey Relford, care avea lacrimi în ochi. Astfel, el i-a și cerut iertare tatălui pentru că i-a cauzat o asemenea suferință.

„Nu știu ce aș putea spune. Doar că regret ce-am făcut în acea zi, dar nu pot face nimic să-ți aduc fiul înapoi”, i-a transmis Relford familiei Jitmound.

Totodată, tatăl i-a șoptit la ureche bărbatului „să facă fapte bune” când iese din închisoare.

Sursa: CNN

sursa aici

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.