Ministrul a publicat în presă, salariul Gabrielei Cristea…Care a fost reacția vedetei…și ce replici și-au făcut Olguța Vasilescu și Gabriela Cristea

0
1919

Ministrul Muncii, Lia Olguța Vasilescu și prezentatoarea TV Gabriela Cristea se află acum într-un aprig război al replicilor referitoare la îndemnizațiile pentru creșterea copilului.

Cearta a porni după ce Lia Olguța Vasilescu, a discutat cu comisia de specialitate din Senat referitor la ordonanța privind plafonarea indemnizațiilor pentru creșterea copilului, în care spunea că acestea ar fi îndestulătoare și că le-ar fi putut amâna de tot!

Prezentatoarea Gabriela Cristea ar fi menționat pe Facebook, că Ministrul nu ar trebui să preia doar părțile convenabile din exemplul german.

 

„Dragă Olguța, te rog frumos să nu ne mai faci proști pe față. Noi te respectăm, așteptăm și de la tine respect. În Germania, toate mamele primesc 1800 de euro, indiferent dacă au cotizat sau nu la stat, și după 45 de zile de la naștere au voie să lucreze patru ore pe zi sau pot lucra de acasă. În România dacă ai venituri, îți iei adio de la indemnizațiile de creștere a copilului. Și dacă tot vorbim despre Germania, acolo alocația pentru copil nu este de 18 euro/lună, ca în România. Așa că, draga mea, hai să nu mai luăm din Germania doar ce ne convine. Și încă ceva: nu se întreabă nimeni cum stă Germania cu natalitatea și cum stă România? “

Drept replică, Olguța Vasilescu a distribuit pe pagina de Facebook salariul vedetei TV, escaladând astfel schimbul de replici!

„Doamna Ministru, vă atrag atenția asupra faptului că sunteți într-o eroare gravă dstribuind acest articol pe pagina dvs de fb. Sinceră să fiu, nu înțeleg cum de vă puteți permite să susțineți un articol bazat doar pe speculații fără fundament legal și să faceți afirmații insinuante la adresa mea. Vă informez asupra faptului că sumele speculate în acest articol sunt false.

sursa aici

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.