METEO. ANM, schimbare ISTORICĂ de PROGNOZĂ. Primăvară în ianuarie?!

0
364

Meteo. ANM aduce vești noi în ceea ce privește vremea din România și o schimbare istorică a prognozei. Temperaturi de peste 14 grade Celsius. Primăvara bate la ușă?

Meteo. ANM anunță că vremea se va încãlzi în cea mai mare parte a ţãrii. Cerul va fi mai mult noros, exceptând nord-vestul şi centrul, unde în cursul zilei va fi variabil.

Îndeosebi spre searã şi noaptea în jumãtatea de vest, temporar vor fi precipitaţii slabe mai ales sub formã de ploaie, iar la munte mixte. În restul teritoriului, doar cu totul izolat vor fi ploi slabe sau burniţã şi mai ales în Oltenia, Muntenia şi Moldova local se va semnala ceaţã.

Vremea se încălzește semnificativ în următoarele zile, astfel că în sud-estul țării temperaturile vor ajunge, marți și miercuri, la 14 grade Celsius. În Capitală, temperaturile cresc de la o zi la alta, de luni, ajungând miercuri la 9 grade Celsius. De asemenea, dispare și poleiul din București, scrie Cancan.

„Temperaturile cresc în următoarea periodă, mai ales în partea sud-estică a țării, îndeosebi în Dobrogea, unde vom avea temperaturi și de 14 grade Celsius, în zilele de marți și miercuri, deci temperaturi cu 10 grade mai mari față de normal. În rest, cresc temperaturile, dar nu așa de spectaculos ca în Dobrogea. În București, luni vor fi cam 3-5 grade, marți 5-7 grade, iar miercuri 7-9 grade”, a declarat Mihai Huștiu, meteorolog de serviciu în cadrul Admnistrației Naționale de Meteorologie (ANM).

sursa aici

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.