Mesajul care adânceşte misterul morţii designerului: “Se mai vede o persoană în maşină”

0
703

Un mesaj postat pe Facebook redeschide teoria conspirației în ceea ce privește moartea lui Răzvan Ciobanu. S-a speculat imediat după ce a murit că acesta nu era singur în mașina pe care o conducea, ba chiar un martor a declarat că a văzut că a fost urmărit de alte două mașini, iar cineva l-a scos din autoturism și l-a omorât.

Mai era cineva cu Răzvan Ciobanu în mașină?

În spațiul public, ideea că Răzvan Ciobanu nu a murit într-un simplu accident este de multă vreme dată uitării. Cei mai mulți jurnaliști de investigație au întors moartea creatorului de modă pe toate părțile și au câteva semne de întrebare. Mergând pe această ipoteză, o persoană a postat pe Facebook un mesaj cel puțin ciudat.

Andrada S. susține că pe înregistrările făcute de camerele de supraveghere, patru la număr, se poate vedea că în mașină, pe lângă Răzvan Ciobanu mai exista o persoană. Femeia se referă la 4 filmări din Năvodari și una din comuna Corbu. Înregistrările ar fi fost făcute cu 16 minute înainte de moartea designerului.

Mesajul care a stârnit și mai multe controverse în spațiul public. Sursa foto: Facebook

Mesaj pe Facebook: Poliția are aceste informații/ E mai simplu să clasezi un accident rutier, decât o crimă

”Sunt 4 filmări din Năvodari și una din Corbu, de pe camerele de supraveghere, realizate cu fix 16 minute înainte accidentului. Se vede clar că sunt 2 bărbați în mașină. Poliția are aceste informații, dar e mai simplu să clasezi un accident rutier, decât o crimă. Prietenii știu de ce”, scrie Andrada pe Facebook după ce a văzut acele filmări.

Jurnaliștii au speculat mult pe acest subiect în ultima săptămână și s-a pus pe masă inclusiv faptul că Ciobanu ar fi fost urmărit de două clanuri interlope cu care s-ar fi împărțit pe bani sau pe marfă cu stupefiante. Răzvan Ciobanu a fost înmormântat joi, iar la slujba de la Cimitirul Progresul au participat colegi de breaslă, dar și oameni simpli.

Răzvan Ciobanu avea doar 43 de ani, iar în ultima vreme, spun apropiații, a reluat consumul de droguri și ar fi fost în depresie din cauza eșecurilor pe plan personal și profesional. Hainele lui nu s-au mai vândut la fel de bine în ultima vreme.

sursa aici

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.