Medic român, revoltat din cauza protestatarilor care au ieșit în Piața Victoriei: „Când vi s-au închis spitalele, aţi stat ca nişte şobolani” Ce are de gând să le facă celor care au fost la proteste

0
799

Medicul Răzvan Constantinescu, fost director al Institutului de Gastroenterologie și Hepatologie Iaşi, a anunţat pe Facebook că nu-i va trata pe pacienţii despre care află că au fost în Piaţa Victoriei la proteste.

Mesajul postat de medicul Constantinescu a fost publicat înainte de protestele de duminică seara: „CĂ TOT SUNT FURIOS… anunţ de pe-acum că blochez din prima secundă orice idiot care anunţă pe Facebook că merge sau că a fost în Piaţa Victoriei! Când vi s-au închis spitalele, aţi stat ca nişte şobolani, că nu v-a convocat Securitatea, boilor! Să vă facă Tudor Chirilă şi cu Rareş Bogdan endoscopie, clar?!, a scris doctorul.

„ALIENARE EXPERIMENTALĂ. Eu nu cred că mai există un popor în lume care să stea ca mielul când i se ia şi să protesteze când i se dă. Pare un experiment medical”, mai spune medicul.

Nu este prima dată când medicul Răzvan Constantinescu are astfel de remarci la adresa românilor care protestează. În timpul manifestațiilor din februarie, medicul i-a numit drept „cretini” pe protestatari.

sursa: stirileprotv.ro si aici

Adaugă părerea ta

comentarii

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.