Meci contând pentru liga a VI a. CHIRNOGENI – Sharks Lumina 2-2

0
105

Meci contând pentru liga a VI a. CHIRNOGENI – Sharks Lumina 2-2.Ieri la Chirnogeni, s-a consumat ultima etapa din campionatul ligii a VI a, echipa noastră a dat piept cu echipa locala. Scor final 2-2, la pauza 1-0 pentru noi, am condus cu 2-1, fiind egalați dintr un penalty ușor acordat, fiind sancționați și cu eliminarea unui jucător de câmp și cu toate acestea, am jucat împotriva tuturor și în 10, am ratat cea mai mare ocazie pe final de joc când puteam pleca cu toate cele trei puncte. Analizând acum la rece, cred ca meritam victoria dar este foarte bine și asa.
Nu am sa fac o cronica obisnuita a meciului vreau sa scot in relief, atitudinea, determinarea, dragostea de fotbal și spiritul de lupta al băieților noștri. Formula de start conceputa de domnii antrenori a fost așa : Pereteanu Ionica, Bardan Costin, Gheorghiță Laurențiu, Aiftodoaie Nelu, Ungureanu Laurențiu, Sărmășag Nicolae, Ciornea Andrei, Bacale Mihai, Munteanu Andrei, Toma Cristian și Mantea Tiberius. Pe parcursul jocului au intrat Deniz Curtanzar in locul lui Munteanu Andrei, Tache George in locul lui Gheorghiță Laurențiu accidentat, Robescu Robert in locul lui Bardan Costin accidentat, Dalip Kenan in locul lui Sărmășag Nicu. Lângă noi au mai fost pe banca de rezerve – Smeu Mihai și Tudorache Adrian, in continuare accidentați dar posibile soluții pe viitor.
Acești băieți sunt extraordinari, acum un an jucau fotbal pe terenul scolii iar acum au terminat pe podiumul ligii a VI a, toți dar toți sunt caractere adevărate, o familie unita și împreună au reușit ceva unic care va rămâne în istoria fotbalului constănțean și au intrat definitiv în istoria comunei, ei au pus comuna Lumina pe harta fotbalistica, sunt eroii noștri și ii invit și pe cei care conduc comuna sa aibă curiozitatea măcar sa i cunoască, sa dea mana bărbătește cu ei, au crezut în ei și au dorit mult și au reușit, Lumina fiind singura echipa din campionat care nu joaca pe tricouri cu sigla sau numele Primărie sau Consiliului Local, celelalte au inscripționate pe tricouri, dar asta dovedește cu atât mai mult ca ei formează un grup unit și sunt dispuși sa joace pentru comuna Lumina în orice condiții. Personal le mulțumesc și sunt mândru ca m-au incadrat în familia Sharks Lumina, o familie mare cu echipa de seniori, cu aproximativ 50 de juniori legitimati fiind angrenati în toate competițiile la nivel de județ.
Am lasat la sfârșit staful tehnic, cei doi antrenori au făcut posibil acest lucru, alături de ei băieții au crescut de la etapa, la etapa, ii felicit pe amândoi și în special Respect domnului antrenor principal Pârvu Nelu care a fost alături de echipa la fiecare meci și si a adus contribuția la fiecare punct obținut.
BRAVO BĂIEȚI, SUNTEM MANDRI DE VOI!

sursa: Sorin Cristian Mateescu

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.