Mașina în care a murit Răzvan Ciobanu ar fi fost împrumutată. Vehiculul off-road, între cele mai sigure din lume

0
831

Mașina în care a murit designerul Răzvan Ciobanu nu se afla în proprietatea creatorului de modă. Surse din rândul anchetatorilor au precizat pentru Libertatea că autoturismul aparține unei femei care, cel mai probabil, i-o împrumutase. 

Răzvan Ciobanu a făcut accident, în timp ce se afla la volanul unui Range Rover, fabricat în 2014. Autoturismul de 2,3 tone, din categoria off-road de mari dimensiuni, a obținut cinci stele la testele de siguranță Euroncap și oferă o protecție a pasagerilor adulți în proporție de 91 la sută în cazul unui accident rutier. 

Răzvan Ciobanu a făcut accident, în timp ce se afla la volanul unui Range Rover, fabricat în 2014. Autoturismul de 2,3 tone, din categoria off-road de mari dimensiuni, a obținut cinci stele la testele de siguranță Euroncap și oferă o protecție a pasagerilor adulți în proporție de 91 la sută în cazul unui accident rutier. CITEȘTE ȘI: Povestea cutremurătoare a românului ucis de doi adolescenți în Suedia, care au rămas nepedepsiți! Airbag-urile s-au declanșat în moment în care Răzvan Ciobanu s-a ciocnit cu mașina de copacii de pe marginea drumului. Deși concepute pentru a atenua șocul în momentul impactului, airbag-urile nu i-au salvat viața lui Răzvan Ciobanu. Din cauza impactului violent, autoturismul a fost distrus în zona portbagajului, a plafonului și a părții lateral dreapta. Potrivit imaginilor de după impact, cel puțin patru arbori au fost culcați la pământ de monstrul de oțel. Așa cum arată epava mașinii de teren, este foarte posibil să se fi răsturnat și răsucit de mai multe ori, fiind avariată pe toate părțile. Cel mai probabil, Răzvan Ciobanu nu purta centura de siguranța, și a fost aruncat din mașină. Geamul dreapta dislocat indică faptul că pe acolo ar fi fost proiectat din autoturism. Cadavrul său a fost găsit întins pe spate, pe jos, în dreapta mașinii. Ciobanu avea mâinile împreunate, ca pentru rugăciune. 
mai multe aici

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.