Marian Godină i-a dat replica lui Mircea Badea, după ce a fost criticat în direct, la TV: „Nici câinele meu nu a învățat pe de rost să latre de bucurie”

0
595

Marian Godină i-a dat replica lui Mircea Badea, după ce realizatorul TV l-a criticat deoarece a rămas fără permis de conducere. Polițistul din Brașov spune că ar putea fi și motociclist. 

„Am permis și pentru categoria A, deci oricând aș putea fi motociclist”, a scris Marian Godină, pe pagina sa de Facebook. 


„În 1985, copilul Mircea Badea, în calitatea sa de pionier comandant de unitate, închina ode regimului, recitând frumos texte învățate pe de rost. Atât de mult i-a plăcut, încât a ales să facă asta și acum, dar pe bani și fără să mai învețe textele pe de rost, ajungând la maturitatea la care cuvintele de laudă la adresa stăpânilor îi vin în mod firesc și cursiv la fel cum nici câinele meu nu a învățat pe de rost să latre de bucurie și să-mi lingă mâinile atunci când mă joc cu el sau îi dau mâncare”, a fost replica lui Marian Godină, după ce Mircea Badea a comentat în direct, la Antena 3, despre cum a rămas polițistul din Brașov fără permis de conducere. 
sursa aici

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.