Maria Ghiorghiu spune unde ar urma să fie un mare cutremur! De data asta prevede date exacte

0
1354

Maria Ghiorghiu dezvăluie lucruri zguduitoare! Clarvăzătoare susține că i s-a arătat locul în care va avea loc un cutremur mare în curând.

Cunoscuta Maria Ghiorghiu, spune că nu are o dată exactă, dar este sigură că în curând un cutremur mare va lovi o zonă din partea de sud-est. De asemenea, clarvăzătoarea îi liniștește pe români și spune că acest cutremur nu va lovi România.

“În aceasta clipă dragilor, văd o încăpere în care se afla un dulap greu, și care dulap s-a mișcat brusc din locul lui. Așa precum am prinde noi un dulap cu mâinile si l-am trage într-o clipită câțiva centimetri de la dreapta la stânga. Cutremurul a fost foarte scurt ca și timp, dar a fost ca o reasezare bruscă de Pămant. Cutremurul se va prodce dragilor, înspre Est, Sud-Est! Nu mi s-a descoperit locul și ziua in care se va produce acest cutremur scurt, dar noi stim ca România este ocrotita de astfel de dezastre naturale”, a scris Maria Ghiorghiu pe blogul ei.

“Este adevărat că sunt și cutremure mai mari la noi in țară, dar nu atât de mari încât să se dărame cladiri si să moară oameni. Toate aceste cutremure mai mari sau mai mici din România, au rolul de a reașeza Pămantul și nicidecum de-a înghiți tot ce este pe el. Să nu ne temem dragilor de cutremurul mare pe care-l tot anuntă specialiștii din România. Acesta nu va veni! Nu încă!”, a mai scris clarvăzătoarea.

sursa aici

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.