Marele cutremur va lovi chiar în această iarnă? Se aliniaza niste planete. ULTIMA TEORIE te pune pe gânduri. Breaking news

0
345

Sunt prevăzute cutremure cu magnitudine de 6 grade pe scara Richter în următoarele săptămâni, iar oamenii sunt sfătuiți să fie în alertă mai ales în ultima săptămână a lunii noiembrie, informează Express.

Autoritățile ar trebui să fie în alertă pentru un cutremur major în următoarele câteva zile, când corpurile celeste ale sistemului nostru solar se aliniază, spun teoreticienii, potrivit express.
O aliniere a Pământului cu Venus, Mercur, Saturn şi Soare va declanșa cutremure până pe 22 noiembrie, potrivit site – ului Ditrianum, condus de cercetatorul Frank Hoogerbeets. Site-ul a susținut că atragerea gravitațională a corpurilor celeste de pe ambele părți ale planetei noastre ar putea declanșa o mişcare importantă a plăcilor tectonice ale Pământului, potrivit unei teorii respinse de experți.
Momente de PANICĂ la Londra pentru Alexia Eram. Andreea Esca i-a scris imediat
VREMEA. Cum nu se poate mai RĂU! ANM, avertisment de ULTIMĂ ORĂ
Hoogerbeets afirmă că ultima săptămână din noiembrie va fi o perioadă “critică” pentru cutremure: “Cutremurele ar trebui să continue. Unul sau două cutremure vor atinge magnitudinea de 6 între 20 și 22 noiembrie”.

sursa aici

Adaugă părerea ta

comentarii

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.