,,Mami, dacă reușesc să ajung acasă, am nevoie de tine. Mi-e frică” Fata i-a trimis un mesaj mamei, dar abia peste o lună corpul i-a fost găsit într-un puț. Ce se întâmpla când i-a trimis mesajul

0
3433

Alesha Bell era o tânără în vârstă de 18 ani din Ohio care a dispărut pe data de 24 iulie. Corpul ei neînsuflețit a fost găsit în puțul din curtea vecinului lor, pe nume James Brooks, potrivit CBS News.

În dimineața de 24 iulie, mama fetei a primit un mesaj, ultimele cuvinte pe care le va primi vreodată de la fiica sa:,,Mami, dacă reușesc să ajung acasă, am nevoie de tine. Mi-e frică”. După ce a primit acest mesaj de la fată, a încercat să o sune, dar nu a putut-o prinde la telefon.

Se pare că fata plecase din casa mamei pentru a vizita o rudă. Poliția i-a găsit mai apoi oasele în puțul din curtea vecinului lor, dar acest lucru abia în luna august, când făceau un raid în casa acestuia deoarece omul era suspect că ar vinde sau deține substanțe interzise.

Autoritățile l-au arestat pe Brooks, în vârstă de 40 de ani, el este ultimul care a văzut-o pe fată în viață, dar spune că, deși a fost cu ea în ziua dispariției, a dus-o cu mașina și a lăsat-o undeva. Acum Brooks a devenit suspect pentru alte două dispariții ale unor fete din zonă. Bărbatul a fost judecat și găsit vinovat, iar în prezent se află în închisoare, cauțiunea sa a fost stabilită la 700.000 de dolari.

Vinovatul:

brooks

sursa aici

Adaugă părerea ta

comentarii

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.