Mama Luizei Melencu nu crede că fata este moartă: “Nu avem nicio dovadă. Aceşti copii sunt căutaţi numai morţi”

0
32

Mama Luizei Melencu, fata dispărută în luna aprilie în Caracal, este convinsă că fiica ei este în viață, chiar dacă Gheorghe Dincă a mărturisit în fața anchetatorilor că a ucis-o pe fata de 18 ani. În același timp, femeia este scandalizată de faptul că procurorii sunt siguri că fiica ei a fost ucisă, deși nu au nicio probă.

Mama Luizei Melencu nu crede că fata ei este moartă

„Nicio clipă n-am crezut că Luiza este moartă. Nu avem nicio dovadă. Pentru noi, Luiza trăiește. Este părerea mea”, a spus ea, sâmbătă seară, la Antena 3. „Acești copii (Luiza și Alexandra – n.red.) sunt căutați numai morți. Îi caută cineva vii? S-au axat pe acest Dincă, dar Dincă are familie.

În cazul fiicei mele, soția lui Dincă vine în țară la câteva zile, în cazul Alexandrei, fiica lui a trecut prin poartă. Sunt cinci luni de zile de când ne urlăm disperarea și nimeni nu ne înțelege”, a mai spus Monica Melencu.

Mama Luizei Melencu nu crede că fata este moartă
Mama Luizei Melencu nu crede că fata este moartă. Sursa foto: antena3.ro

Femeia spune că procurorii nu au nicio dovadă că Luiza Melencu ar fi fost ucisă

Gheorghe Dincă a recunoscut că a ucis-o pe Alexandra Măceşanu, de 15 ani, pe data de 25 iulie, când a surprins-o cu telefonul în mână sunând la 112 şi, ulterior. Bărbatul a recunoscut în fața anchetatorilor că a ucis-o pe fată, apoi i-a incendiat trupul. În cazanul în care acesta spune că i-ar fi ars trupul procurorii au găsit mai mulțo dinți care au ADN-ul fetei de 15 ani.

sursa aici

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.