Mama lui Beyonce de România arată beton! La 46 de ani face ravagii printre tineri, unii spun că e mai frumoasă decât fata ei. E incredibil cum arată

0
511

Beyonce de România, pe numele din buletin, Mădălina Dumitriu, are o mamă în vârstă de 46 de ani care arată excelent și despre care puțini oameni cred că este bunică de 3 ani! Numele ei este Elena Colfescu și are acasă o nepoțică minunată, pe Anais, fetița lui Nicolae Guță.

Mama lui Beyonce de România este blondă, are o siluetă de invidiat și poartă mereu haine tinerești care o avantajează. Astfel, ea iese din tipar și nu seamănă deloc cu bunicuța clasică pe care o cunoaștem noi.

Mama Mădălinei Dumitriu lucrează la Direcția Generală de Poliție a Municipiului București, în funcția de referent, iar în timpul liber se ocupă de nepoțica sa, Anais. Mai mult, Beyonce de România este extrem de mândră de modul în care arată mama ei, așa că a fotografiat-o și a postat imaginea astfel realizată pe internet, urându-i „La mulți ani!”, fiindcă a fost ziua ei de curând.

Deși este o femeie divorțată, Elena Colfescu nu duce lipsă de pretendenți, având mulți urmăritori pe rețelele sociale.

Iată cum arată mama cântăreței Beyonce de România:

y1

y2

y3

sursa aici

Adaugă părerea ta

comentarii

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.