Lorelai Moșneguțu și-a cumpărat un apartament, așa cum a promis, cu banii câștigați din concurs! „Pe ușa de la intrare vreau să…”

0
981

Luna trecută, chiar de ziua ei, Lorelai Moşneguţu a primit, după impozitare, 100.000 de euro. Cu o parte din bani îşi va cumpăra un apartament, aşa cum a promis după ce a câştigat concursul.

Şi-a găsit o locuinţă în Popeşti – Leordeni, la doar 100 de metri de staţia de metrou Dimitrie Leonida, într-o zonă liniştită, anunţă click.ro. Apartamentul este situat la parter, are 50 de metri pătraţi, două camere şi o grădină. Blocul este nou, în curs de amenajare, şi va fi gata în câteva luni.

„Gata, îl luăm. Mergem să semnăm pentru avans. Sper să facem brăduţul aici de Crăciun”, a spus mama Vio, asistentul maternal care a înfiat-o pe Lorelai. „Camera mea va fi lila. Pe uşa de la intrare vreau să gravez numele tuturor celor care m-au ajutat să ajung aici, de la echipa <<Românii au talent>>, juriu, producători, până la Mirabela Dauer, Luminiţa Anghel, Maria Ciobanu şi alţi prieteni de suflet. Mobila va fi una personalizată, pentru nevoile mele, eu având 1,20 metri înălţime. La curte nici nu visam până acum, dar aşa ne vom putea lua şi căţel, vom pune un balansoar, flori şi pitici de grădină”, a spus şi Lorelai.

Locuinţa costă 57.000 de euro. Alţi bani vor merge pe taxe notariale şi mobilă. O parte din suma câştigată va fi donată către o fundaţie care se ocupă de copiii cu probleme. „Se zice că nu ai parte de banii nemunciţi, câştigaţi în concursuri. Dar credeţi-ne că aceşti bani chiar au fost munciţi. Iar Lorelai are nevoie de acest ajutor în viaţă”, a spus Viorica Pârvan.

Sursa: click.ro

sursa aici

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.