Liviu Dragnea, prima reacție după condamnarea sa: „Am fost târât în acest dosar. Rămân la conducerea PSD”

0
1091

Liviu Dragnea a avut prima reacție după condamnarea sa.

„Vreau să vă spun câteva lucruri în seara asta. Sunt informații pe care publicul e bine să le știe”, a spus el, vineri seară

„Eu am fost târât în acest dosar pe baza a două declarații, din partea a două doamne inculpate în dosar. Una dintre doamne a zis că eu i-am spus să se angajeze la Protecția Copilului și să nu meargă la serviciu și cealaltă doamnă a spus că mi-a zis mie că sunt angajate care nu vin la serviciu și eu i-am zis să le mai țină. Asta au spus la DNA. În fața Instanței, una din cele două angajate a spus explicit că nu eu i-am spus să nu meargă la serviciu. La confruntare dintre mine și cealaltă doamnă, dumneaei a spus că nu am făcut presiuni să le țină la serviciu pe cele două și să semneze în fals documente”, a declarat Dragnea, după ședință de urgență a Comitetului Executiv al PSD.

„Ieri am asistat la o execuție în masă. Au fost condamnați nouă oameni ca să se justifice și condamnarea mea”, a mai spus liderul PSD.

Liviu Dragnea, despre poziția sa în partid: Am de gând să merg până la capăt

„Fiecare coleg și-a exprimat liber părerea și susținerea și mi-au cerut în unanimitate să nu am o abordare personală a acestei situații, pentru că mai importante sunt câteva lucruri: stabilitatea țării, a guvernării, îndeplinirea prevederilor din programul de guvernare și stabilitatea partidului. Riscul este uriaș ca PSD să se destructureze. Au spus că nu putem să ezităm în a duce la capăt lupta începută(…). Decizia mea este foarte fermă, rămân la conducerea PSD, rămân și în conducerea majorității parlamentare. Eu și colegii mei am decis să fim mai radicali cu tot ce trebuie să facem! Nu mă sperie Iohannis, Hellvig, Pahonțu, Kovesi, nici Băsescu, Ponta, Oprea și alții. Obiectivele la care m-am angajat rămân aceleași și împreună cu colegii mei le vom duce la capăt”.

sursa aici

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.