Leonard Miron şi-a pregătit locul de veci, după ce a aflat că suferă de cancer

0
685

Leonard Miron a trecut prin momente cumplite, după ce a aflat că suferă de o boală necruţătoare. Motiv pentru care a decis să îşi facă singur toate pregătirile pentru trecerea în nefiinţă, pentru a nu-i împovăra pe cei dragi.  


La scurt timp de la aflarea diagnosticului crunt, acela că suferă de cancer, Leonard Miron şi-a pregătit locul de veci. Stabilit în Anglia, fostul prezentator de televiziune a făcut o scurta vizită la Piteşti, în orasul unde s-a născut, pentru a rezolva anumite treburi. Anunţul că este prezent în ţară l-a făcut chiar el, pe una din reţelele sociale pe care este activ:  „Agenda zilei: agenţi imobiliari, doctor, cimitir, acte, taxe, copii chei şi dureri de cot… literalmente”, a postat Miron.

Leonard Miron a profitat de faptul că se află pe pământ românesc şi a trecut la cimitirul unde sunt îngropate mama şi rudele sale, pentru a le aprinde o lumânare şi se mai descărca de presiunea pe care o poartă pe umeri. Deoarece este un om care întotdeauna a văzut partea plină a paharului, vedeta de televiziune a mărturisit, într-o notă unoristică:  „Am petrecut ceva timp alături de ai mei şi am realizat că locul meu e încă liber. Nu e nici o grabă!”

Leonard Miron a fost diagnosticat cu cancer pancreatic, în vara anului trecut, iar din fericire, pentru că boala a fost depistată la timp, a putut fi înlăturată. Metoda prin care a fost operat se numeşte  “Cyberknife”‘, a avut loc în Marea Britanie, şi de obicei este folosită pentru pacienţii cu cancer de prostată sau cel cerebral. Spre fericirea sa, Leonard Miron a fost al 11-lea om operat cu brio prin această metodă, chiar dacă avea cancer pancreatic.

Am reuşit să trec peste acea perioadă de şoc. Medicii au descoperit tumoarea foarte devreme şi am putut fi salvat. Chiar mă gândeam că sunt atât de rău şi de păcătos, încă nici cel de Sus nu mă vrea, nici cel de Jos. Vorbeam cu Iuliana (n.r. – Marciuc), la petrecerea de ziua mea am avut invitaţi cărora, cu gândul, cu vorba, cu fapta, le-am făcut rău cândva. Când am primit acest diagnostic, atunci m-am gândit dar de ce să fiu rău, să fac rău, să invidez. M-am schimbat din această privinţă. Nu este rolul meu să judec pe nimeni. Sunt foarte fericit cu oameni cu fericiţi. Nu vreau să mă mai complic cu lucrurile altora. Am atâtea lucruri de făcut cu viaţa mea, încât nu mai pot pierde timp cu vieţile altora“, a spus Leonard Miron, în urmă cu ceva timp, la “Agenţia VIP”.

sursa aici

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.