La 40 de ani de la moartea soției echipa de muncitori care-i renova vechea casa a găsit o capsulă a timpului. Când au deschis-o și-au dat seama că trebuie să-l caute imediat. Bătrânul de 80 a început să plângă, ce nu-i spusese soția niciodată

0
2213

În timp ce renova o casă din zona Phoenix, Arizona, o echipă de constructori a făcut o descoperire neașteptată: în spatele pereților și a izolației casei, echipa a scos la iveală o capsulă a timpului pierdută… Dar nu aveau de unde să știe unde îi va duce această descoperire.

Totul s-a petrecut în 2014, când renovau o fermă cu patru dormitoare. Cel responabil de proiectul renovării, John Murray, a fost uimit: ,,Wow, cred doar că de acum voi înțelege mai bine ce valoare au lucrurile de fapt. Am făcut sute de case, dar așa ceva nu am mai văzut niciodată”, a mărturisit el.

La o inspecție mai atentă, capsula timpului fusese îngropată în 1966, și, în, mod uimitor, conținutul său era perfect conservat. În capsulă erau fotografii și scrisori scrise de către o femeie în vârstă de 33 de ani, pe nume Betty Klug. Se pare că Betty îngropase capsula cu intenția de a o arăta soțului ei, Bruce, mai târziu, după ce o ascunsese în spatele unui zid chiar de ziua lui, pe 27 septembrie 1966, fără să-i spună vreodată ceva despre asta.

În mod tragic, Betty nu a putut să-i arate niciodată soțului capsula, fiindcă în 1976 a fost ucisă într-un accident de mașină. După decesul ei, Bruce s-a mutat din casă, în 1980, lăsând capsula timpului nedescoperită.

time-capsule-3

Echipa care a descoperit-o și-a dat atunci seama că avea o singură opțiune: să îl găsească pe Bruce, ceea ce au și reușit, după multă muncă de cercetare. Bruce avea 80 de ani acum și mâinile îi tremurau când a deschis capsula și a citit biletul scris de soția sa. Scrisorile erau mici amintiri despre lucrurile care o interesau pe femeie la acea vreme.

Totuși, Bruce a fost extrem de afectat și a menționat că nu știe cum și-a revenit după pierderea ei. El și-a amintit de acea perioadă spunând că au avut cea mai bună căsnicie și că nu se certau niciodată.

Să fie această poveste este dovada că iubirea adevărată nu ține cont nici măcar de lumea de dincolo?

9-car-accident-time-capsule-768x500

sursa aici

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.