Ionuţ Dolănescu, reacţie acidă după ce a rămas fără permis! “Bine ar fi fost ca Poliţia să…

0
646

Ionuţ Dolănescu a rămas fără permisul de conducere, după ce a depăşit limita legală de viteză. După ce a fost surprins de radar în Vaslui, artistul a oferit primele declaraţii despre situaţia în care a fost pus, în exclusivitate pentru spynews.ro


Ionuţ Dolănescu a fost contactat de reporterii Spynews.ro şi a recunoscut faptul că i-a fost suspendat timp de 90 de zile, permisul de conducere, din cauza faptului că se grăbea sa ajungă la un concert. Cu o atitudine de căinţă, artistul a menţionat că regretă fapta, dar cu toate acestea, promptitudinea Poliţiei Române în cazul din Caracal era mai de ajutor, decât în cazul acesta.

“Da, este adevărat că mi-a fost reţinut permisul de conducere american! Este lăudabil faptul că Poliţia îşi face treaba, iar în faţa legii suntem toţi egali! Mă grăbeam să ajung la un concert cu orchestra, lângă Iaşi şi am depăşit viteza legală. Îmi pare rău, asta este, uneori se mai întâmplă! Ar fi de dorit ca în această ţară să avem oameni perspicace şi bine pregătiţi… Bine ar fi fost ca Poliţia să-şi fi făcut treaba şi la Caracal şi să acţioneze profesionist ca în orice ală ţară civilizată… Trebuie să reamarc faptul că în 7 luni cât am stat în America nu m-a oprit poliţia nici măcar o singură dată”, a mărturisit Ionuţ Dolănescu pentru Spynews.ro.

Pe data de 21 iulie, Ionuţ Dolănescu a rămas fără permis de conducere pentru 90 de zile, pentru că a depăşit limita maximă a vitezei legale, în bordul maşinii sale având 125 km/h. Pe lângă asta, a fost nevoit sa plătească şi o amendă de 1300 de lei.

sursa aici

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.