Interlopul fugar care a ucis un poliţist din Recaș e înarmat și periculos. Apelul poliţiei către populaţie

0
121

nterlopul care a ucis un polițist din Recaș este în continuare, înarmat. Fugarul are asupra lui un pistol și reprezintă un mare pericol, au transmis polițiștii din Timiș.

O vastă operațiune a fost declanșată duminică pentru a-l prinde pe Ionel Marcel Lepa, interlopul care a împușcat un polițist.

Apelul poliţiei

Într-o conferință de presă, polițiștii din Timiș au transmis că interlopul Ionel Marcel Lepa, care era urmărit internațional, este în continuare înarmat. Are asupra lui un pistol calibru 7,65 de fabricație sârbească, cu care, de altfel, l-a împușcat pe polițistul Cristian Amariei.

Polițiștii au făcut apel populației: cei care îl văd pe fugar să anunțe forțele de ordine și să nu intervină, pentru că bărbatul este foarte periculos.

Polițistul Cristian Amariei a murit în urma unei răni la gât, provocată prin împușcare. Individul a tras în el la un filtru organizat de polițiști.

200 de polițiști și jandarmi îl caută acum pe Ionel Marcel Lepa, nu doar în Timiș, ci și în alte județe din vestul țării. Anchetatorii din Timiș spun că au deschis un dosar penal pentru omor.

sursa aici


LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.