În 1986, un miner săpa în subteran la Ocnele Mari în schimbul de noapte. A avut loc o surpare, iar din andâncuri și-a făcut apariția un cadavru, aproape perfect conservat. Când s-a uitat mai bine, omul a încremenit. „Era chiar el”

0
3704

În 1986, un miner săpa în subteran la Ocnele Mari în schimbul de noapte. A avut loc o surpare, iar din andâncuri și-a făcut apariția un cadavru, aproape perfect conservat. 

Bărbatul nu poate uita nici în ziua de azi întâmplarea. „L-am văzut cu ochii mei, în noaptea aceia eram de serviciu și îmi amintesc totul de parca a fost ieri. La un moment dat s-a auzit un zgomot infernal, de parcă s-ar fi deschis o ușă metalică, scrâșnea pământul de parcă ar fi frecat fier pe fier. Apoi dintr-o dată s-a crăpat pământul și o lumină puternică a țâșnit în noapte. Când ne-am uitat să vedem ce este, am observat un bărbat ciudat, ce avea în jur de doi metri și o îmbrăcăminte demodată. Pielea lui era de o culoare aproape aurie și purta o barbă lungă și blondă. Ce ne-a uimit pe toți era senzația ca acel bărbat era încă viu, avea ochii larg deschiși, iar fața sa, deși cu trăsături frumoase, inspira teroare. Unul dintre colegi a făcut o glumă spunând că așa trebuie să fi arătat diavolul după căderea sa pe Pământ. După câteva zile colegul respectiv a fost găsit mort în timpul serviciului din subteran.”, povestea minerul.

În urma acestui incident, lucrul în mină a fost oprit, iar o echipă de securitate de la București a venit imediat la fața locului. Au izolat zona și au început imediat să facă cercetări, iar martorii acelui eveniment au fost interogați și cercetați amănunțit. Rezultatul anchetei a rămas însă secret. Minerul nostru ne spune ca au fost întorși pe toate fețele cu întrebări despre prieteni și familie. S-a zvonit chiar ca mortul ar fi fost spion străin. Dar ce spion vine îmbrăcat cu haine ce păreau a fi vechi de sute de ani, care își pune un inel imens pe deget și purta un pumnal încrustat cu pietre scumpe.

Identitatea bărbatului nu a fost însă aflată, dar au apărut diverse variante. Una din teorii spune ca în urmă cu 3.000 de ani Vâlcea făcea parte dintr-un ansamblu religios pelasg. Acest imperiu era condus de o dinastie de natura divină, a căror regi aveau și titulatura de ,,zeu”  și purtau numele de Salmos. Este posibil ca acest bărbat să fie unul din foștii regi pelasgi, scrie semnaluloltuui.wordpress.com.

Adaugă părerea ta

comentarii

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.