În 1977 au ieșit la o întâlnire, dar el nu a mai sunat-o niciodată. În 2010 ea a aflat de ce… Uite cum arată ei acum, în 2017.

0
1350

Când aveau 17 ani, Rick Heyward și Karen Lunch au ieșit la o întâlnire. Au mâncat înghețată, au mers la un bowling, au avut într-adevăr momente minunate. Fata era convinsă că totul a decurs normal, iar faptul că nu a mai fost sunată a dezamăgit-o. „Rick nu m-a mai sunat pentru o a doua ieșire”, își amintește Karen.

Cel puțin pentru câteva decenii.

YouTube/ Rachael Ray Show

Rick a fost un timid în liceu, din această cauză, de fiecare dată când încerca să o sune pe Karen nu avea curaj să o facă până la urmă. Peste zile și săptămâni el era convins că fata s-a supărat și a renunțat de tot. Deci nu a mai existat o a doua șansă. Ambii au rămas dezamăgiți.

Dar anii au trecut: au mers la facultate, au fost în relații, s-au căsătorit și au devenit părinți. Iar după câteva decenii ambii au divorțat.

YouTube/ Rachael Ray Show

În 2010 s-au regăsit prin intermediul facebook-ului. Au privit ecranele amintindu-și ocazia ratată și întrebându-se ce s-ar putea întâmpla de această dată. De această dată Rick a fost hotărât să afle un răspuns și a invitat-o pe Karen pentru a doua oară la întâlnire – peste 33 ani.

YouTube/ Rachael Ray Show

De la început a fost clar că se potriveau perfect unul pentru celălalt.

„Rick este o persoană incredibilă, mai întâi de toate este cel mai apropiat prieten și are toate calitățile pe care le-am căutat într-un bărbat și mai are și altele pe care nu știam că le caut” , spuse surâzând Karen.

sursa aici

Adaugă părerea ta

comentarii

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.