IMAGINI SFÂȘIETOARE LA PARASTASUL LUI RĂZVAN CIOBANU

0
124

Familia și prietenii regretatului designer Răzvan Ciobanu au organizat primul parastas în memoria lui. Nu a fost deloc ușor să rememoreze împreună subita lui dispariție, iar pe chipul părinților creatorului de modă s-a putut citi o durere de nedescris.

Răzvan Ciobanu a murit în a doua zi de Paște, pe un drum din Constanța, într-un accident care a ridicat multe semne de întrebare. Apropiaților le-a venit greu să creadă că designerul ar fi pierdut controlul volanului, din senin, însă poliția urmează să stabilească exact care au fost împrejurările, fiind deschisă o anchetă în acest caz.

Până una-alta, au trecut 40 de zile de la cumplita tragedie care a adus multă suferință în sufletul părinților săi, dar și al prietenilor, care l-au iubit și l-au ajutat, cu atât mai mult cu cât Răzvan Ciobanu trecea printr-o perioadă mai agitată.

„Răzvan este încă aici cu noi”
Astfel, a fost organizat un parastas în memoria creatorului de modă, la care au participat doar familia și câțiva prieteni apropiați. Prima dată au mers cu toții la cimitir, la locul lui de veci, acolo unde preotul a ținut o slujbă și toată lumea a aprins lumânări și s-a rugat pentru sufletul celui dispărut. (Cel mai bine platit job din București)
După cimitir, toți cei prezenți au mers să mănânce la restaurantul preferat de Răzvan Ciobanu, acolo unde au primit, de asemenea, mâncarea lui favorită. Oamenii au fost serviți cu pachețele de primăvară, focaccia cu parmezan și mușchi de vită cu sparanghel.

Toată lumea a fost îmbrăcată în negru la comemorare

Atmosfera a fost una extrem de tristă, iar singurele momente când invitații s-au mai detensionat au fost atunci când au ieșit pe terasa restaurantului pentru a fuma. Acolo au împărtășit cu siguranță amintiri despre Răzvan. Tatăl regretatului designer a venit și el la restaurant, însoțit de preotul care a oficiat slujba. Chipul său era brăzdat de suferință, iar corpul vizibil slăbit.
”Mă bucur că au fost oameni dragi lui aici, au venit din toată inima cu flori, nu să îi aducă un ultim omagiu, pentru că eu cred că Răzvan este încă aici cu noi. Este dureros tot. Este de neacceptat că cineva poate să plece atât de tânăr dintre noi. Dumnezeu ştie ce face şi noi nu putem să judecăm faptele lui. Vom mânca mâncarea lui preferată la unul dintre restaurantele lui preferate. Răzvan este acum tot timpul cu noi”, a spus avocata Laura Vicol, cea mai bună prietenă a lui Răzvan Ciobanu.
”Intuiția mea spune că ar fi fost omorât de un bărbat mult mai tânăr”
Carmen Harra spune că Răzvan Ciobanu ar fi fost omorât de ”un bărbat mult mai tânăr”.
”Părerea mea, din punct de vedere metafizic, din punct de vedere al spiritualității, al codificării lui divine este că el, de fapt, era în ceea ce se cheamă, după științele antice, «Anul Morții», și că timpul lui fizic pe lume nu era mai mult decât a trăit. Indiferent de cum s-a produs moartea lui fizică, ăsta era timpul lui să plece.

mai multe aici


LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.