Horoscop zilnic: Horoscopul zilei pentru SAMBATA 23 FEBRUARIE 2019. Zi care transforma relatiile!

0
256

Horoscop zilnic. Iata horoscopul zilei de SAMBATA 23 FEBRUARIE 2019; pregateste-te pentru o zi a carei energie este dedicata relatiilor, iubirii dar si transformarii oricaror blocaje ce stau in calea lor, din pricina sextilului de azi dintre Venus si Pluto. In general, sextilul este un aspect astral pozitiv, reflectand oportunitatea, curiozitatea, atractia, cooperarea, sustinerea, flexibilitatea.

Acest aspect al celor doua planete adanceste iubirea la un nivel intensiv.

Devine important sa ai companie pentru ca simti nevoia sa imparti iubire cu cineva special. Cei singuri pot deveni chiar obsedati de cineva si sa nu isi poata scoate persoana din minte. Orice noua iubire pornita acum se anunta a fi o experienta de neuitat si o mare schimbare de viata. Daca nu exista in oferta o noua iubire, atunci stai impreuna cu prietenii sau amesteca-te intr-un grup in care iti hranesti nevoia de a impartasi si de a-ti pasa de altii.

O relatie existenta poate evolua la un nivel mult mai profund si spiritual.

Poti avea apetit sexual mai mare decat in mod obisnuit si chiar poti experimenta zona tabu ale sexualitatii. Sunt posibile si aventurile sexuale si iubirile clandestine sub acest tranzit. In toate relatiile, fie ele de iubire sau nu, superficialitatea nu te satisface. Tanjesti sa experimentezi prietenie sau iubire la un nivel mai adanc de simtire.

Si intimitatea poate fi subiect de preocupare sub aceasta influenta. Poate ca ai motivele tale pentru a tine o relatie in secret sau sa vrei sa divulgi unele secrete. Ambele optiuni sunt favorizate.

Tot astazi, Luna trece din Balanta in Scorpion. Iata-ti aici horoscopul de weekend.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.