Horoscop zilnic 18 octombrie 2018: Scorpionii plănuiesc să se căsătorească în secret

0
271

Horoscop 18 octombrie Berbec
Relaţia de cuplu este instabilă şi nu vă puteţi baza pe partenerul de viaţă. Vă asumaţi mai multe activităţi decât puteţi finaliza şi intraţi în criză de timp. Majoritatea se ocupă de recuperarea unor bani.

Horoscop 18 octombrie Taur
Relaţia cu persoană iubita este parcă şi mai tensionată, în primul rând pentru că această de simte obligată să va ţină lecţii de atitudine. Este posibil să nu reuşiţi să va achitaţi datoriile şi să fie necesar să apelaţi la ajutoare amicale.

Horoscop 18 octombrie Gemeni
Nici colegii, nici prietenii nu vă sprijină suficient, iar obligaţiile vă ţin departe de casă. Sistaţi pentru moment diligenţele necesare unor deplasări mai lungi şi faceţi investiţii pentru îmbunătăţirea stării de sănătate.

Horoscop 18 octombrie Rac
Unii nativi plănuiesc concedii pe alte meleaguri, alţii trebuie să facă delegaţii în străinătate. Nici rudele apropiate, protectorii şi prietenii nu sunt prea diplomaţi cu dv. şi parcă v-a dispărut dintr-odată poftă de viaţă.

Horoscop 18 octombrie Leu
Astăzi înregistraţi rezultate financiare şi relaţii colegiale excepţionale, însă numai pentru cei care nu se decid să părăsească actuală echipa. Uneori aveţi impresia că bateţi pasul pe loc şi nu avansaţi.

Horoscop 18 octombrie Fecioara
Celibatarii sunt din ce în ce mai conştienţi că trebuie să se căsătorească şi sunt gata să accepte orice propunere. Seară, casa vă este plin de oaspeţi şi nu aveţi cum să ocoliţi o întâlnire cu foştii amici.

Horoscop 18 octombrie Balanţa
Nu vă plac deloc schimbările care au loc acum la nivel profesional, mai ales că nici din punct de vedere financiar nu faceţi faţă cheltuielilor. Toată ziua, vorbiţi prea mult, şi faceţi excese periculoase.

Horoscop 18 octombrie Scorpion
Preferaţi să nu mai vorbiţi cu nimeni despre intenţiile dv. Familiştii vor să se separe de persoană iubita, iar celibatarii vor să se căsătorească în secret, pentru a evita stresul din partea rudelor.

Horoscop 18 octombrie Săgetător
Invidiile provocate de succesele financiare rămân la ordinea zilei. Cei mai mulţi doresc să înlocuiască fostele relaţii de amiciţie cu unele colegiale, însă au parte de reacţii agresive şi vor renunţa.

Horoscop 18 octombrie Capricorn
Persoana iubită este mult prea stresată de propriile probleme pentru a fi capabilă să va înţeleagă cu adevărat. Cu toate că sunteţi admiraţi şi adoraţi, preferaţi să va păstraţi independenţa financiară.

Horoscop 18 octombrie Vărsător
Astăzi este necesar să acordaţi mai multă atenţie perfecţionării într-un anumit domeniu ori să vă ocupaţi de activităţi artistice. Relaţiile cu străinătatea sunt excelente din toţi punctele de vedere.

Horoscop 18 octombrie Peşti

Vă afirmaţi personalitatea întreagă zi într-o manieră excesivă. Seară, veţi prefera să reconfiguraţi relaţiile cu persoana iubită, pentru că apoi să reorganizati, după acelaşi tipic, relaţiile familiale.

sursa aici 

Adaugă părerea ta

comentarii

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.