Hollywood-ul e in doliu. Actorul Bradley a murit, dupa ce a fost impuscat in plina strada

0
578

Veste trista la Hollywood! Indragitul actor din Trainspotting 2 a decedat.

Actorul Bradley Welsh a murit dupa ce a fost impuscat mortal in cap in Edinburh, Anglia.

Bradley Welsh, care a aparut si intr-un episod din Deadliest Men in 2008, a fost impuscat mortal. Barbatul in varsta de 42 de ani este un fost fotbalist care apoi s-a reprofilat pe munca de caritate, potrivit Daily Record.

Bradley Welsh a lasat in urma o fata de 8 ani, care era lumina ochilor lui. Actorul l-a jucat si pe Doyle in T2 si era bun prieten cu scriitorul Irvine Welsh, care a platit tribut actorului.

„Bradley John Welsh, inima mea este distrusa. La revedere, bunul si minunantul meu prieten. Iit multumesc pentru ca m-ai facut o persoana mai buna si m-ai ajutat sa vad  lumea intr-un mod mai bland si mai intelept” a scris autorul pe Twitter, potrivit Mirror.

FILE PHOTO – Former professional boxer Bradley Welsh in his boxing gym in the middle of Edinburgh. Welsh was reportedly killed in Edinburgh on Wednesday (April 18 2019). Police said they were called to Chester Street in the West End of the city at about 8pm and found a man with serious injuries who died at the scene., Image: 426628090, License: Rights-managed, Restrictions: follow us on twitter – @swns browse our website – swns.com email pix@swns.com, Model Release: no, Credit line: Profimedia, SWNS

sursa aici

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.