Gloria Vanderbilt, moștenitoarea denumită și „săraca fată bogată”, a murit de cancer la stomac. Era mama jurnalistului Anderson Cooper

0
385

Gloria Vanderbilt, moştenitoarea unui imperiu financiar, a încetat din viaţă la vârsta de 95 de ani. Anunţul a fost făcut de unul dintre fiii ei, celebrul jurnalist CNN Anderson Cooper, care a precizat că mama lui a murit din cauza unui cancer la stomac.

Gloria Vanderbilt, cunoscută sub numele de „săraca fată bogată”, era stră-stră-nepoata unui magnat al secolului al XIX-lea, cu afaceri în industrie şi căile ferate. Tatăl ei a murit când era mică şi a fost prinsă în mijlocul unui proces de custodie între mama alături de care locuia în Franţa şi mătuşa sa. Cea din urmă a câştigat şi a luat-o înapoi în SUA.

Cine a fost Gloria Vanderbilt

Gloria Vanderbilt a fost actriţă, model, pictoriţă, scriitoare, a înfiinţat o linie de parfumuri şi una de blugi. A fost căsătorită de patru ori şi a avut patru fii. Unul dintre ei s-a sinucis la vârsta de 23 de ani, sărind de la etajul 14, chiar sub ochii mamei sale.

„Gloria Vanderbilt a fost o femeie extraordinară care a iubit viaţa şi a trăit-o în felul ei”, a spus Anderson Cooper într-o intervenţie la CNN. El a precizat că boala a fost descoperită luna aceasta. „Ce viaţă extraordinară, ce mamă extraordinară, ce femeie incredibilă!”, a mai spus el. Iată-i mărturia despre propria mamă și viața pe care a dus-o:

mi multe aici

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.