GINA PISTOL L-A FĂCUT „PRAF” PE CABRAL. CE S-A ÎNTÂMPLAT ASEARĂ

0
392

Deși nimeni nu s-ar fi așteptat să se întâmple asta, ei bine, duminică seara, Gina Pistol l-a făcut „praf” pe Cabral. Totul a fost făcut public a doua zi, luni, 1 aprilie.

O nouă „bătălie” s-a dat între „Asia Express” și „Cântă acum cu mine”, iar câștigător a ieșit Antena 1, atât pe intervalul reality-show-ului, cât și pe intervalul „Cântă acum cu mine” (care a fost mai scurt)., scrie paginademedia.ro.

Show-ul prezentat de Cabral la Pro TV a scos cifre de aproximativ un milion de telespectatori pe minut, în timp ce emisiunea prezentantă de Gina Pistol a avut o audiență medie de 1,3 milioane de privitori din toată țară. Pro TV a fost pe locul doi și pe publicul tânăr, cu o audiență medie  de 227.000 de privitori, în fiecare minut.  Antena 1 a condus pe publicul comercial, unde a adunat o medie de 340.000 de telespectatori pe minut.

De menționat că pe intervalul Asia Express (20.00 – 23.40) cifrele au fost apropiate de cele obținute de Antena 1 la bătaia cu „Cântă acum cu mine” (20.00 – 22.00).

sursa aici

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.