Gheorghe Dincă le-a arătat anchetatorilor ce a făcut cu Alexandra Măceșanu. O polițistă a jucat rolul tinerei la reconstituire

0
237

Ancheta în cazul de la Caracal, tragedie care a îndurerat și revoltat în egală măsură opinia publică din țara noastră, este departe de a se fi încheiat. Încă de la primele ore ale dimineții de luni, 16 septembrie, Gheorghe Dincă a fost adus a fost scos din arestul IPJ Olt, pentru reconstituirea crimei în cazul Alexandrei Măceşanu. După ce au refăcut întregul traseu din ziua în care monstrul a luat-o pe tânăra cu mașina la ocazie, criminaliștii au mers la liceul unde a învățat aceasta.

O polițistă a intrat în pielea Alexandrei la reconstituire

Ajunși la unitatea de învățământ unde Alexandra era elevă, Dincă le-a arătat anchetatorilor cu lux de amănunte cum a coborât din maşină, cum a urcat pe bancheta din spate, cum a legat-o şi lovit-o pe adolescentă. De la școală, drumul a continuat până la dig, unde inculpatul susține că a aruncat telefonul fetei, ca mai apoi, anchetatorii să ajungă la casa psihopatului care a îngrozit și revoltat o țară întreagă prin faptele sale cumplite.

În jurul orei 11:00, oamenii legii au mers la Casa Groazei, unde fostul mecanic auto de 66 susține că a ucis-o pe Alexandra Măceșanu. Acolo, presupusul criminal le-a arătat criminaliștilor cum a băgat maşina în curte, iar apoi au fost reconstituite pas cu pas cele întâmplate la sfârşitul lunii iulie. Pentru ca faptele să fie reproduse cât mai veridic, o poliţistă de la Poliţia Capitalei a jucat rolul tinerei de 15 ani. Dincă a legat-o la mâini cu cureaua de la pantaloni, exact cum a făcut în cazul fetei, iar în momentul de față anchetatorii se află încă la reconstituirea zilei de 24 iulie, când a avut loc răpirea.

sursa aici

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.