Geanina din Las Fierbinți, dezvăluiri despre actrița Anca Dumitra: „Geanina are mai mulți, Anca e discretă”

0
1074

Pe Geanina din Las Fierbinți o știu toți fanii serialului, și cu bune și cu rele. Însă viața privată a actriței care îi interpretează rolul rămâne o necunoscută pentru mulți.

Geanina a făcut un efort în emisinea La Măruță pentru a ne spune cine este Anca Dumitra în viața de zi cu zi. Personajul de care toți fanii serialului s-au atașat de-a lungul celor 14 sezoane (sezonul 15 încă se filmează) a răspuns unor curiozități venite din partea telespectatorilor. Prima întrebare adresată de Cătălin Măruță a fost dacă Anca Dumitra are sau nu un iubit, că Geanina stă bine la acest capitol.

Geanina îl are și pe Robi, și pe Geani. Geanina are mai mulți. Este discretă Anca Dumitra”, a spus Geanina, care a făcut un pas în spate pentru a o lăsa pe Anca Dumitra să răspunde întrebărilor.

Actrița în vârstă de 31 de ani și-a amintit cum a ajuns ea să joace în Las Fierbinți, după ce a luat castingul în perioada în care era studentă.

„În facultate am fost nu neapărat genul ăla tocilar, dar mi s-a părut că până nu termin cei trei ani de studiu și ceilalți de masterat nu am ce să ofer. N-am vrut să mă prezint la niciun casting și, în anul I de masterat, știu că am fost chemată și m-am dus. Și uite-mă aici, șapte ani de zile mai târziu, la tine în platou”, a spus Anca Dumitra.

mai multe aici

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.