Fuego, foarte nervos după ce s-a scris că a murit: “Mortul vine mâine în platou”

0
478

Familia lui Fuego a trecut prin clipe cumplite marţi seară, după ce în mediul online a apărut o ştire falsă, conform căreia artistul ar fi murit. Nimic adevărat! Fuego este bine, nu a fost implicat în niciun accident rutier.

În direct, la “Răi da’ buni”, Fuego a povestit drama prin care trece de câteva ore, de când a apărut peste tot ştirea falsă, conform căreia artistul a murit. Imediat cum a aflat, artistul şi-a sunat mama şi bunica.

“Pe mine mă sună telefoanele de două ore, mă gândesc şi eu că mai am o mamă, o bunică care pot să fac infarct pe loc. Eu mi-am clădit întotdeauna cariera pe corectitudine încercând să mă ţin departe de lucrurile urâte. Dacă până acum am refuzat să intru în polemici, glume proaste, pentru că s-a ajuns prea departe le promit celor care au scris că îi voi acţiona în judecată”, a spus Fuego, în direct, la Antena Stars, după ce s-a spus că a murit.

“Am sunat la mama, la bunica, să anunţ că totul e în regulă, că nu am avut un accident şi nu s-a întâmplat, nimic adevărat. Mortul vine mâine în platou”, a mai spus Fuegodupă aparţia ştirii conform căreia a murit.

sursa aici

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.