Fiica lui Schumacher speră într-un miracol: “Transmite semne din lumea lui îndepărtată”

0
815

Familia pilotului F1 Michael Schumacher(48 ani) speră într-o recuperare medicală miraculoasă după ce au apărut semne care indică posibilitatea reluării activităţilor celebrale.

Michael Scumacher a suferit un accident la schi în urmă cu patru ani care l-a dus pe patul de spital, conectat la aparate pentru a putea trăi. Cariera sa a fost curmată brusc de nefericitul accident, dar familia sa speră într-o recuperare miraculoasă, după ce Schumacher va fi mutat la o clinică din Statele Unite ale Americii pentru a primi tratamentul necesa într-o clinică specializată în leziuni ale creierului. Costul tratamentului este de 100.000 de Euro pe săptămână, iar legendarul pilot F1 este supravegheat în permanență de doctori și aststente. Potrivit cotidianului britanic The Sun, care citează surse apropiate familei pilotului, starea pilotului este mai bună, iar el “transmite semnale din lumea lui îndepărtată”. Au trecut aproape patru ani de la accidentul suferit în Elveția de către Michael Schumacher. După ce în urmă cu ceva vreme au apărut zvonuri că fostul pilot de Formula 1 cântăreşte doar 45 de kilograme, iar înălţimea lui a scăzut la 1,60 metri, cu 14 centimetri mai puţin decât măsura în mod obişnuit, sunt speranțe că starea sa s-ar fi îmbunătățit.

FOTO

Fiica lui Michael Schumacher îi roagă pe fani să nu își piardă speranța
Foto:Getty

Fiica sa, Gina Maria (20 ani) a scris un mesaj pe pagina personală de Instagram îi care îi roagă pe toți admiratorii să nu îți piardă speranța. “Există doar o singură fericire în viață, să iubești și să fii iubit. Continuă să lupți”, a fost mesajul fiicei lui Schumacher.

Gina-Maria a moștenit pasiunea pentru sport de la tatăl său, dar ea a ales unul mai puțin periculos, echitația. Deja deține medalii cu care se mândrește.

Anul trecut, repezentanții lui Schumacher au fost nevoiți să infirme informațiile venite din partea unei publicații germane care susține că Schumacher poate merge fără ajutorul terapeuților. Fostul manager al lui Schumi s-a declarat deranjat de faptul că admiratorii lui Schumacher sunt mințiți atunci când este vorba despre starea de sănătate a pilotului. ‘Nu înțeleg de ce fanii lui Michael nu știu adevărul despre ceea ce se petrece. De ce nu le este spus adevărul pur și simplu’, ar fi declarat Willi Weber, fostul manager.

sursa aici

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.