Femeii i s-a spus că are cancer, au băgat-o imediat în sala de operație, dar când i-au scos tumora, medicii au rămas fără cuvinte: ,,Doamnă, ăsta nu e cancer, nici nu știți ce v-ați făcut singură!” Ce au scos din ea

0
1257

O femeie în vârstă de 30 de ani, din Australia, a trecut prin șocul și sperietura vieții sale după ce i s-a spus că are cancer. Femeia fusese testată pentru această boală după ce i se găsiseră tumori la subraț. În plus, medicii mai găsiseră și un nodul limfatic umflat în piept. Dar când au pus nodulul sub microscop, toată lumea a avut o mare surpriză.

Medicii bănuiau că femeia ar avea un tip de cancer numit cancer limfatic, dar au descoperit că sistemul ei imunitar reacționa, de fapt, la un anumit pigment de la un tatuaj pe care și-l făcuse în urmă cu 15 ani.

Acest caz neobișnuit a fost descris într-un număr al revistei medicale Annals of Internal Medicine, luni, potrivit Daily Mail.

Doctorul Bryant, unul dintre doctorii care au tratat-o pe femeie, spune că nu a mai văzut niciodată așa ceva. Medicii femeii în cauză i-au îndepărtat nodulul de la subraț doar pentru a găsit în el celule pline cu pigment negru. Însă medicii încă nu știu ce a declanșat această reacție, abia la 15 ani după ce și-a făcut tatuajul.

Iată cum arăta nodului cauzat de pigmentul tatuajului:

cancer

sursa aici

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.