Familia și localnicii înspăimântați! Un bărbat din Botoșani a murit, dar a înviat peste trei zile. Un an mai târziu a murit iar, dar ce s-a întâmplat după ce a murit a doua oară i-a lăsat fără cuvinte pe medici

0
2067

O familie din Botoșani a primit sperietura vieții în urmă cu un an.

Un bărbat din județul Botoșani a fest declarat decedat în urmă cu un an, dar a înviat la trei zile de la deces. Se pare că întreaga poveste stranie a ieșit la iveală abia acum, după ce omul a murit, dar nu s-a mai produs, din păcate, niciun miracol.

Totul a început când angajații Serviciului Judeţean de Ambulanţă Botoşani au primit o solicitare foarte ciudată: au fost chemați pentru a ajuta un bărbat imobilizat la pat, în vârstă de 84 de ani. Totul a fost normal până în acest punct, însă când au ajuns la casa omului au constatat că bătrânul murise de peste 24 de ore.

Medicii au cerut o explicație, iar familia le-a spus că aveau nevoie de un specialist care să le confirme că bătrânul a murit ,,de-a binelea”. Declarația medicului: ,,Le-am spus totuşi că acest lucru putea fi făcut de medicul de familie din localitate. Nu trebuia să vină ambulanţa, care este destinată urgenţelor”.

Abia apoi familia a amintit și despre ce se petrecuse în urmă cu un an, când au avut parte de experiența parcă ruptă din filmele de groază: bătrânul murise, nu mai avea semne vitale, înainte suferise un accident vascular, iar familia se pregătea de înmormântare, toți convinși că murise.

Dar a treia zi, omul a înviat, iar pregătirile au fost sistate, deoarece de atunci, bolnavul a mai trăit încă un an, imobilizat la pat!

sursa aici

Adaugă părerea ta

comentarii

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.