Facebook a picat. Utilizatorii din România, dar și din alte țări, nu pot folosi rețeaua

0
230

Facebook a picat. Utilizatorii Facebook din România, dar și din alte țări, reclamă, miercuri, mai multe probleme la funcționarea rețelei de socializare.

Utilizatorii Facebook din Europa, dar și din alte regiuni ale lumii, reclamă faptul că nu pot posta sau nu pot răspunde mesajelor primite pe rețeaua de socializare.

“Nu pot posta pe Facebook”“Nu pot să mă loghez pe Facebook” și “Nu pot răspunde la nicio postare”, sunt câteva dintre miile de mesaje postate de utilizatori după ce rețeaua de socializare Facebook a picat.

Potrivit unei hărți realizate în baza mesajelor furnizate de utilizatorii care reclamă probleme la funcționarea rețelei Facebook, Facebook a picat în țări din Europa, America de Nord și de Sud, dar și Asia.

\

The Sun notează, miercuri, că sunt probleme și cu cele două aplicații ale Facebook, Instagram și Messenger.

Potrivit sursei citate, legat de problemele cu care se confruntă Facebook, de mai bine de o oră, utilizatorii se plâng de un blocaj total (35%), că au probleme cu news-feed-ul (33%) sau că nu se pot loga (30%).

Pe Instagram, utlizatorii raportează probleme legate de news feed (56%), de logare (28%), dar și alt gen de probleme (14%).

Facebook, cea mai mare retea de socializare online, a mai înregistrat probleme în cursul acestui an.

Atunci, problemele au fost înregistrate în Europa, dar și în America și Asia.

sursa aici

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.